Thursday, 4 May 2017

Alhamdulillah. Ramadhan is coming soon!

Assalamualaikum
      Sejak dua menjak ni, nak update belog pon tak sempat. Nak kata busy tu busy la jugak siapkan assignments. Boleh dikatakan assignments sem ni agak tough berbanding sem lepas yg agak senang hihi. Tapi sebenarnya ada je masa nak update blog cuma perasaan malas tu terlebih sangat. Ni memalam buta ni tetiba pulak datang mood tu.

Sekarang kurang dalam sebulan lagi sebelum final dan final sem ni dalam bulan Ramadhan! Sebut bulan puasa ni Allah, sekejap je kan. Dah nak puasa dah. :D. Tak sabarnyaaa! hihi. 


Semoga tahun ni lebih baik berbanding tahun sebelum2 ni Aamiin
Tahun ni first la puasa di UPSI huhu. Semoga dipermudahkan. Pejam celik pejam celik dah nak habis dah pun semester 2. Dah nak masuk semester 3 dah pulak. Lagi berbaki 5 semester Allahu. Masa2. Teringat pulak, antara tanda2 kiamat adalah apabila masa ni berjalan dengan pantas :'(

Apapun, Ahlan Wasahlan ya Ramadhan. :D 
berjumpalah kita dalam 23 hari lagi in Sha Allah. 
jika Allah masih izinkan. huhu.