Tuesday, 9 August 2016

UPSI Here I Come!

Assalamualaikum

      Semalam 8/8/2016 jam 12 tengah hari, probably semua lepasan STPM dan setaraf (tak semua tu over) kecut perut , tapi aku memang ketaq lutut rasa macam tangan tu dah tak terasa darah, overnya tahap berdebar haha. Sebab semalamlah kitorang dapat tau result sama ada boleh meneruskan pengajian atau tak, tak tu tak bermaksud gagal ke apa, proceed ke permohonan rayuan. In sha Allah ada rezeki dapat. 

dan Alhamdulillahhhh, aku dapat menyambung pengajian ke Universiti Pendidikan Sultan Idris dalam bidang Pentadbiran Perniagaan ( Pengurusan Sumber Manusia ).


dan sejujurnya memang aku ada mintak banyak course ni cuma harapannya UPSI ni paling least aku dapat, tapi rupanya yang paling least tulah yang aku dapat ...

see aku dapat pilihan ke-11. like why? T_T tapi I dah redha.

aku tak tau lah macam mana pengalaman as a University student, takda experience. So aku just baca apa yang termaktub dalam internet pasal pengalaman org lain. haha. 

Pening kepala macam mana ai nak survive for the next 4 years ni T_T. 

tapi dah redha, in sha Allah. Allah knows the best. hihi ;)

Good Luck to all my friends out there, semua terpisah jauhh, sorang Utem, Umt, Unimas, Umk, Unisza, Uum, senang cita lain2 Universiti belaka. 

T_T

mgkin betul la depa kata,, upu ni apa yang kita nak memang kena letak paling last

No comments:

Post a Comment