Monday, 1 February 2016

It is 2016!!!

Assalamualaikum.

Hee lama tak update. Sebenarnya tak de masa dan wifi dekat kolej tersangatlah "laju" sampaikan kadang-kadang nak send message dekat whatsapp tu, hantar pagi petang tu baru sampai. -.-. Ni boleh update ni sebab balik lah ni. 

Aku tak sangka tahun ni dah 2016. Lahaaaiii sekejapnya masa aku rasa baru je habis SPM. ni dah tak lama lagi aku dah habis kolej dah. tinggal 2 bulan lebih je lagi. In sha Allah. :( sedihnyaaaa. 

Happy 2016 guys and gals :)
semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun sebelum ni ye. :) Biidznillah ;)