Friday, 3 January 2014

Welcome Senior! :')

Assalamualaikum.

       Dah 2 hari kita menyambut tahun baru :). Sekejap je masa. Bila kata tahun baru mesti ada azam baru, barang baru, baju baru ahaaa. I'm just jokingg. Azam baru tu confirm ada cuma tak tau terlaksakah atau tidakkah? hoihh hancur bahasa melayuu ;p Apapun ni tahun last untuk aku merasai detik-detik macam mana kena denda kalau tak siap khoje sekolah, tak siap notaa. :B jadi cikgu jangan marah nooo kalau kite tak buat nota sebab ni tahun last stay dekat sk jadi nak laahh merasai kena bebel dengan cikgu for the last time, lepas ni dah takde dahh sebab pangkat guru dah bertukar ke lecturer ihik :p.

sekadar hiasan hihi, aku just harap keputusan aku dpt membanggakan parents aku InshaAllah

First day ke sekolah hari tu habis sedaya upaya nak pergi awal chop tempat duduk takut diambik orang, last-last duduk belakang jugak -_-". Sepanjang hayat dok pernah dek badan duduk belakang, memang tak best langsung. Nampak cikgu tapi kalau tengok lama tukar jadi blink-blink. lol. Sakit mata tengok depan, jauh sangatt. :(. 18/1 ni cikgu kate exam tov. adeh dengan soalan add math yang tau tau mendee.. nak jawab macam mane entah, ahahaha. Tapi takpee, we won't give up, that is the last among the last thing we will do, as long as we keep trying we can overcome anything :p, keep holding on, we will make it through. together we stand divided we fall, haha macam national anthem pulak. 

Welcome senior, azam tahun ni nak jadi anak yg baik utk makayah, hamba yang taat kepadaNya :) Amin Ya Rabb. yg lain biarlaah rahsiaa.

No comments:

Post a Comment