Saturday, 9 November 2013

The Hunger Games Trilogy

Assalamualaikum.
       Korang semua tengok tak cerita the hunger games? Well sape-sape yang tengok mesti tak sabar nak tengok sambungan cerita ni kat pawagam nanti kan? The Hunger Games : Catching Fire. Pastu kalau tak silap 2o15 nanti The hunger games : Mockingjay pulak hahaha. Aku tak sabar weh! Cerita dia best gilaa! Tapi malangnya, ade je yang tak menghayati cerita ni macam abg2 aku. Diorang kata cite ni tak bestt. Hampeh douu, tak berjiwa seni langsung. Best ape cite ni. Disebabkan terlebih enthusiasm. Aku beli buku ni dekat Popular dgn harga RM 62.90. Melayang dou duit hambaaa :( tapi takpe sebab mengidam buku ni lameeeee dah, siap haritu semangat nak beli online. haha.

buku ni ada 3 set. Satu buku dalam 300 m/s mcmtu lah.

And you guys boleh beli buku ni in order to improve you english and vocabulary. Aku beli pon ada jugak tujuan nak improve my vocab. hehe. Buku ni sebenarnya untuk bebudak je, umur sekitar 7-12 tahun. Tapi tu utk diorang lah, kita yang dibesarkan dengan adat2 melayu, bahasa kelate melayu mana paham kan? hehehe


To those who haven't see the trailer yet, what are you waiting for? just click the play button below :D

katniss everdeen cantik okay :D peeta mellark handsome tapi pendek sikit hahaha