Thursday, 26 September 2013

Check Gigi Lagi!

Assalamualaikum
       Eh, korang mesti rajin dengar lagu Friso Gold yang ade lagu start macam ni, we've only just met~ haaa lama dah aku cari lagu ni, bestt wooo. Nasib baik jumpa ni videonya, dipersilakan

haaahaaa best wehhh :p


........

balik pada topik asal, hari ni sekolah aku buat check gigi!! check gigi lagi!! khas untuk form 4!! why? why? kenapa untuk form 4 je! hahahaha kecut perut weh, first time aku masuk, rasa macam jejak kaki dalam bilik operation je, haha seram!!

haa macam ni laa susunan diaa, banyak gila tempat check gigi

bila nurse tu nak check gigi aku, aku tanyelaa, asal form 4 je kene? dia kata, ni testimoni je, macam praktis je hahaha, ooo praktis :p tapi best, aku rasa macam nak tido masa dia check tu sebab lembut je, OH lupa nak kasi tau, aku check gigi start pukul 9.30 pagi sampai 1.30 tgh hari. 3 Jam!!! wooottt, semua kena check dengan 10 orang doktor/nurse, tapi ade 5 doktor/nurse yang check 2 kali, maknanya kitorang kena check gigi sebanyak 15 kali! hahahaha terkejut memang ahh!!!



No comments:

Post a Comment