Sunday, 31 March 2013

Kembar Yoona :D!!

Assalamualaikum
            hi, bulan ni memang sibuk ,so mungkin ni last entry forever this month, hari ni dah masuk 31 haribulan kot. Btw nak cite, sepanjang bulan ni, aku diuji oleh Allah s.w.t, apekah itu? aku diuji bila aku terkena penyakit diarrhea, sakit pinggang(bukan buah pinggang!!), pedih ulu hati, migrain at the same time. fuh memang mencabar gila. abang aku kata muka aku pucat gile-gile. mulut biru hahaha.. mase kena migrain ni aku rasa pening macam badan jadi menaik gitu. aku ingat makin tinggi ceh. taklehbelah. aku pegi sekolah tadi terus aku bandingkan ketinggian aku dengan kawan aku dan hasilnya, yeah!!, same je. takde perbezaan langsung. hampeh.perasan sorang. :/

siapakah? ngeeh3~

hahaha panjangnya muqadimah, aku lama dah tau, tahun lepas lagi tapi baru hari ni tergerak hati nak tulis pasal kembar Yoona hehehe.Yoona snsd memang artis korea yang paling aku suka, sejak dikenalkan oleh abang aku tahun 2009 lagu gee gee gee baby baby~. eheh. fanatik gila kot tapi sekarang tak lagi bila aku terminatkan chrissy costanza & tiffany alvord more than this girl weheee jangan marah :P. almaklumlah. aku dah tak layan korea muehehehe, tapi saya suka jepun. :P malam tadi tengah search punya search tentang kembar yoona. *hobby kot main search-search ni* . umur dia 18. tapi tak sure hehehe. malaysian dan islamic version. okey sekarang aku mengaku aku bangga jadi anak malaysia terengganu. tetiba*

click untuk mengezoom jika anda tak puas hati sebab gambar kecik.warning jangan tenung lama-lama
pesanan ikhlas dari penaja muehehehe xD



so, kepada lelaki-lelaki yang tergilakan, fanatik besar, Im Yoona. jangan mengeluh okey masih ada segunung harapan.. hahaha aku main lepas je nih, sorry kak Rabiatul Afifah eheh :D. joking. tapi realiti dalam dunia ni ada 7 orang yang mirip dengan kita. kat sekolah aku ade yang mirip heliza helmi la, taylor swift la haih. nak kawan pon tak berani hehheh. :D adakah kak Rabiatul Afifah ni ade gen-gen korea, atau mungkin keturunan sama atau mungkin sepupu yoona!! okey aku merapu merepek kerepek lagi. siapa lagi cantik? Ku Pilih Malaysia Kak Rabiatul Afifah wheepeee..

4 comments:

Anonymous said...

hahaha minat chrissy gak ek...fans la kite

RoseBerry said...

anon - hahah, minat la jugak :) suka tgk cover chrissy dgn alex goot hehe

toki -kun said...

asal terengganu,umur setahun muda.cantik!

toki -kun said...

asal terengganu,umur setahun muda.cantik!

Post a Comment