Wednesday, 13 March 2013

I Miss My Childhood :'(

Assalamualaikum,
       
           Nak dijadikan cerita, tadi aku blogwalking pastu tetibe jumpa blog lame aku yang dibuat mase aku darjah 6, huwaa nak nangis bila teringat balik. rindu zaman childhood dulu-dulu. mase tu rasa freedom lain macam je. hati rasa tenang dan takde masalah, tak terfikir langsung pasal masalah yang melanda, tak macam sekarang, :( memang dah lame cari blog aku tuu. tapi tak ingat email and password so tak boleh nak log in ! :(


mase aku kecik. aku bebas sebebas bebasnya!! muahahaha. main tak ingat dunia. mak aku asyik blebe kahkahkah xD  :'( btw tau tak. rabu minggu lepas, kawan yang duduk sebelah aku pindah without any notice! isnin tu ok-ok je cakap-cakap, main-main, tup-tup esok tu kawan aku kate dia dah pindah! weh sape tak terkejut. aku yang paling flabbergasted! ouh memang! time tu jugak rasa tak puas hati, sedih, mak aii. emo giler kot.


ahad lepas last paper kami exam. memang pecah kepala habis. tau la kan, aku bukan bijak mane pon. haha. setakat add math. kacang peas jee.... hak tuiiihhhh, kacang la konon. jawab macam orang gile. soalan banyak tinggal. yea that's me. pelajar berwawasan tinggi kan? sivik pon pakai machine gun. aiii.. hari ni pon ponteng sekolah tanpa alasan yang munasabah ekekeke. *peace* sebabnya malas, eh bukan malas, perkataan paling tepat tak nak tau result bahasa arab. puihhh. nasib baik disokong oleh perut yang kemain sakit pagi tadi. buatkan aku lebih confident tak mau lg sekolah xD


p/s harapan nak dapat a.biarla 1 jee, macam tak tercapai. uhukuhuk & yang paling penting! ni semua lari daripada tajuk asal!

edit : ops. bukan tak mau. tak nak pegi sekolah hahaha

No comments:

Post a Comment