Sunday, 3 February 2013

Finally! Dah Dapattt..

Assalamualaikum.
       Dah lama dah nak beli buku warkah cinta berbau syurga, akhirnyaaaa petang semalam, masa pergi popular bookstore, aku ternampak buku tu, terus beli!! hahah aku tak tunggu dahh.. harga buku tu RM27.50. murahkan? :) sebenarnya aku tak tau lagi menahu tentang cerita ni, tapi lepas dah tengok cite warkaah cinta tv alhijrah. nampak macam best. cerita tu main pukul 8.30 malam dulu.. sekarang dah habis.. :( ulangan pukul 1 petang :( mana dan. Aku balik sekolah pukul 4 petang.. tapi best gilee ahh hahahah :P

 
ni cover asal novel ni sepatutnyaa.. tapi aku beli buku yang latest punya so cover dia pon dah tukar...

:DDDD

tak sabar nak tunggu cuti nih... nak baca!! :DD lagi satu yang ni abang aku kasi. dia suruh aku pilih mana-mana buku yang aku berkenan.. so aku ambik buku The Hobbit yes yessss!!


haa camni lah cover diaaa :DD tak sabarrr woottsss

the hobbit ni harga dia lebih kurang RM39.50. cerita dia tak tengok lagi. tapi orang kata buku dia lagi bestt .. tu nak try kikiki.. hehehe ok tu je hari ni. sekadar berkongsi rasa happy dihati ngeh3~ :P


No comments:

Post a Comment