Tuesday, 18 December 2012

Guess What!!!??

Assalamualaikum.
     Cewah, tajuk! macam bagus je. Guess What? What, what, what?? hmm. apa lagi. esok laa. Keputusan Pmr... Idk what's happening to me? Perasaan nervous tu takde lagi, ceh. mcm bagus je kau ni. :(.. I dunno, dan aku bertawakal kepada Allah je, kalau memang dah Allah kata 'kun faya kun' maka jadilah sesuatu..kalau result pmr aku boleh dikatakan agak teruk contoh dapat 2a dan kemungkinan ade B or C or maybe? D. aku redho dan pasrah sepasrah-pasrahnya, dah nak buat camane. aku yang main2 sgt tahun ni. hambik kau! tu la padahnye. cikgu bagi homework tahun ni dan serasa aku, aku tak pernah siapkan pon! pernah tu pernah but utk subjek kegemaran aku jelah, mathematic of course! tu pon harap teacher baik! kalau tak siap. nothing? x dende pape! tu pasal bongkak sgt tuh! nota? hahaha jgn terkejut beb! aku tak pernah hantar nota tahun ni! -wink- cantik gile kan perangai!! hah! kemain nakal aku dalam kelas cuma aku tak sesocial bdk dlm kelas aku yg bercople2 okey! :) aku insan yang biasa, perasaan ingin berjaya tu memang ade. x boleh dinafikan bbut. mmg confirm la x dpt 9a :) *Bahasa Arab aku tunggang langgan dpt C kot xD ._____.'' Bismillahitawakaltu'alaAllah



p/s : aku study last minit kalau korg nak tau!!!serious! betul2 last minit!! PMR pon. xD

No comments:

Post a Comment