Sunday, 30 December 2012

Fatih Seferagic

Assalamualaikum
       starting dengan suka-suka HAHAHA~ aku tak tau apesal bulan ni aku update banyak sangat pasal artis-artis ni.. dah tak de idea la kot. hewhew. -peace- but kali ni nak update pasal budak remaja lelaki ni. umur 18 tahun SubhanAllah. umur baru 18 tahun dah jadi imam...suare dia mantop!! 

ops! pembetulan dia bukan artis nor pelakon..dia Quran Reader yang menjadi Al-Hafiz pada usia 17 tahun x silap :O bangga, bangga!! -clapping-



x kenal maka x tahu.. :P hensem siot, siot, siot..
full package hensem + kuat agama + kiut? *maybe :P


bertuahlaa perempuan yg dapat dia ni.. tapi yang pastinya perempuan tu bukan sebarangan orang juga.. confirm macam dia jgk.. dia ada bukak Quran tutor dekat US dgn UK hahaha ceh ingatkan Malaysia tadi :( apepun tabik sesangat dekat dia!! hafiz dalam usia semuda 18 tahun MashaAllah :) 

edit : eh, eh sesedap asam boi je aku tambah uk. dia bukak di us je.. *x silap haha

No comments:

Post a Comment