Friday, 28 December 2012

Farid Sanullah - Don't Forget Allah

Assalamualaikum
       Sekolah dah nak buka duh..tahun depan@minggu depan aku akan jadi budak senior jgk la :P senior? HAHAHA tergelak sendiri bila pikir balik. budak x matured mcm aku jd senior? HAHA..lawak antarabangsa lol..ok back to the point. actually aku x ready lg nak masuk form 4 tambah-tambah aku nak pindah sk...nnti jadi mcm form 1 balik. salam perkenalan dari saya bla bla bla.. tinggal dekat bla bla bla..etc. :'( sedih doee..tapi apekan daya.. kalau nak stay sk sekarang kena ambik aliran agama. saya nk sains teknikal!! tapi boleh pergi ke tuh? InsyaAllah boleh. :) doakan eak! attention kpd kakak-kakak, abang-abang yg dah lepas spm... one question. susah x subjek add math, fizik dan kimia? atau prinsip akaun? susah x? susah x? :( mcm susah je...frust aku dok mikir..oke-oke back to the point. sebenarnya hari ni nak share satu lagu Islamic by Farid Sanullah. aku x confirm dia ni malaysian or australian...muke mcm melayu tapi tengok fb dia, memang dia from abroad...konfius den...btw dengar je lah okey?

first time dengar terus terpukau dek kemerduan suarenye *cewah!

edit : dah menyelongkar fb beliau. so he was born in malaysia but at the age of 3 months his parents' moved to australia till now :)

wei, hensem x? hahaha hensem kan? kan? :P but dia ni x boleh ckp dlm melayu :( so sad :( :(...


p/s : farid sanullah & fatih seferagic totally awesome auw :P

No comments:

Post a Comment