Friday, 2 November 2012

Alhamdulillah!! Legaa!!~

Assalamualaikum
           Alhamdulilah. Lega giler skrg, Aku x try pon sanjin tu sbb mak aku ckp x yah cuba. byk sgt tulisan cina, ragu2 la plak nk mkn hee. last skali aku dah fed up, aku msg abah aku suruh hntr aku pegi klinik lps blik keje.mwahaha.. smpai dkt klinik adoih. turn plak lambat, aku dpt no 84, time aku msuk klinik tu dlm no 78 mcm tu la, tp aku pegi pkul 8.15 mlm, pkul 9 bru blik, hahaha jenuh aku tunggu...blik tu aku makan skit pastu mmg trus terkam obat tu. haaa.. doktor bg ubat surut bengkak, jangkitan kuman dgn ponstan. mak aku ckp effect postan ni kuat sgt, kalau dah try skali ubat lain confirm dah x de kesan, lg satu org yg ade gastrik mmg x boleh makan ponstan. aku x tau plak kenape, dr yg bilang :) bengkak sume dah surut Alhamdulilah! ;) lps mkn obat tu trus surut :) lps gusi aku dah elok. aku nk pegi jumpe dentist :'( nk cabut gg yg mnyebbkan gusi aku bengkak! HEHE! (gelak jahat) slamat tinggal kau gigi!

oh Doktor i'm very thankful to you, lps ni aku xnk beci mane2 doktor dah
erm, kcuali dentist? yg tu kene pertimbangkan skit x)

No comments:

Post a Comment