Wednesday, 31 October 2012

Adehh!! Gusi bengkak!!!

Assalamualaikum.
   arghh!! stress aku! beci-beci-beciiiiii~ eiiiii,.. gusi aku bengkak seminggu dah! huaa camano nii..selama 1 minggu tu la aku x pegi sekolah smpai smlm kelas aku ade buat jamuan, rugi gile aku x dtg.!!! ^*@^*&@*(#(@.. dahlah aku ni murid yg berkaliber. ceh dah start lah tu huahua...eh? pesal aku gelak mcm tu?ah lantak lah, sakit doktor... :'( doktor tolong sayaaaa!!
  disebabkan aku dah x boleh tahan lg, kepala berdenyut2 mcm tersimpul segala urat saraf kat bahagian telinga ni... mlm apekah lg. tido x lenaa...aku search dkt internet cara camane nk hilangkan bengkak gusi ni. nk harapkan aku pergi jumpe dentist? haaa langkah mayat aku dulu laa huahua...mmg aku nk jumpe dentist tp time gusi tu skit smpai menangis teresak2.. bile makan painkiller trus x jd. huahua...ok back to the point. aku search2 dkt internet. jupe la blog akak cute ni :) terima kasih akak... dia cadangkan kalau korg sakit gigi ke, bengkak gusi ke, sakit gigi sbb nk tumbih gigi yg hujung ke makan ubat ni. nak tau? jeng jeng jeng!!


Sanjin Watermelon Frost
eh jap2! halal ke x  ni? Ya Allah mitak2 ade cap cop halal jakim kat situ. aku dah x tahan dah bengkak ni
nnti aku nk pergi beli.

haa. korg yg sakit gusi tu pegi la cpt2 bli obat ni... :) kpd korg yg skit tu syafakallah/syafakillah ye. cpt2 sembuh. ok nk pegi makan jap. lapar... makan guna gigi sebelah kiri jelah tu pon kunyah x hancur.. makan telan. makan telan. Ya Allah. Sembelit jugak aku karang. hahaa