Sunday, 5 August 2012

Untitled~!

Assalamualaikum.
Nampknye mggu ni semua candidates pmr sedang bersng lenang sbb trials dah lepas trmsuklah aku.. mgkin sesetgh je. yg otak dia tu genius lain cite .. hehe. hari ni hari Ahad. negeri aku (trg) dah start skolah, hari ni aku kemain bedebo sbb nk tau kputusan perikse trials. Alhamdulilah stakat ni semua ok tp ade 1 sub yg aku mmg frust menonggeng! kalau aku kasi tau korg pulak yg trkejut tahap cipan! x payah lah huhuuu . Aku terget A pmr utk subjek asas je! Geografi,Sejarah & Bahasa Arab aku nk confirmkan biar dpt B.. haha (gelak jahat) tp mmg aku x boleh pegi subjek tu. yg lain okey je. aku pelik smpai kening aku brtgkup 2 huhuuu.. dan aku tau jawapan asal aku x minat 3 subjek ni. sbb kene byk mmbaca HAHA! xD. bahasa arab kdg2 aku anggap best tp nk kuasai bahasa tu mmg payah! aku dah lame mengidam nk bc ayat suci Al-Quran dgn bertarannum dan aku nk sgt mase aku ngaji tu aku paham mksd ayat tu, tp angan2 dlm mimpi huwaa.. aku jenis pemalas dan aku rase aku x boleh kuasai bahasa arab smpai bile2 eh taknak la sampai bile2.. besar satgi kut hehehe. ok dah cukup! tutup kesah pasai BA... ..waa sabo je laah.

 

pmr just around the corner. 65 days to go? isn't this year moving too fast. i didn't realised that this month is august already! oh no!!! we don't have enough time to joking, kidding around, and posting a new post dlm blog ( hehe ). ok time to be serious! eh korg jgn pelik eh sbb knpe aku selalu sbut 'time to be serious' aku minat slogan tu haha ( slogan ke? ah lantak ah) hehe dan aku x pernah serious kalau buat sesuatu prkerjaan. tp kalau aku dah tukar jd serious aku mmg serious gile.. aku x kan snym biar ko buat lwk thap maharaja lawak pon. tp maharaja lawak mmg x lawak pon eheh! eh? dah pkul 6.30 ! 1 jam lgi dah nk bukak puase! aku x smyg lg! blog pnye pasai nk perah otak buat ayat, tp ayat tetap low standard haha..k2 aku dah x de mase dah. nk solat plak.. k tataatuuutuuu ;) Aku tawakkal kepada Allah je keputusan aku. Taknak trlampau xcited dn xnak trlampau teruja.. takut aku bile ade perasaan mcm tuu eii *shivering


korg jgn pedulikan b. inggeris aku yg x beberapa nk btul tu
nnti aku adjust blik hehe ;)

No comments:

Post a Comment