Saturday, 4 August 2012

Salam Perkenalan..

Assalamualaikum

       First and foremost aku buat post ni utk perknalkan diri ;) Mein name ist Iffah. Ich lebe in Malaysia.Ich bin 15 Jahre alt. haha (konon je tu speaking jerman ececeh.;)..aku rase kan prmulaan blog ni mgkin agak kolot sbb mmg blur tahap x tau hape pon lg pasai blogging ni. drpd sgi fizikal blog aku pon korg tau kan, x de isi.. x mcm blog korg yg comel2 belake haha, nnti aku decorate la blik.. x tau nk belaja decorate dgn sape.. ok2 aku sambung, Hobi main badminton, main game (utk releasekan tension), pergi jalan-jalan ambil angin... ekeke. dr td lg aku gelak x tau knpe. ah biarlah yg aku tau mood aku skrg dlm keadaan bercelaru utk 2 bulan ni..aku ditimpa masalah yg agak serius iaitu pmr akan melanda dlm masa 2 bulan dr skrg dan aku? masih tercari2 bahan utk membina rumah yg kukuh biar x roboh kene langgar ke whirlwind tu! korg paham x mksd aku ni? whirlwind tu aku samakan dgn pmr. ahaha acane? cruel x aku? ngeh2! alaa korg x gelak ke? gelak laa skit.. skit je.. =.=' uish pnjg je pngnalan. ok time to be serious hehe. Cita-cita ade 2 nk jd arkitek ato pon usahawan! dulu ade cita2 nk jd pilot, mase tu still budk x tau lagi menahu pasai aurat2 ni, time tu mmg excited giler nk jd pilot. science mmg feveret la dlu.. haha pilot pnya pasal. padahal nk jd pilot tu bukan setakat science je. byk lg mtpljrn yg kene lulus...[byi cengkerik] k snyp! smpai situ je lah. nk continue mkn ..hehe.

No comments:

Post a Comment